У Нововолинську відбулася офіційна презентація сервісного центру МВС

0
1809

Сьогодні, 19 вересня у Нововолинську офіційно презентували сервісний центр МВС нового зразка. Колишнє МРЕВ перетворилося на інноваційний центр формату опен спейс, де громадянам у приміщенні без перегородок надають послуги з реєстрації авто, видачі та заміни посвідчення водія, довідок про несудимість.

«Це вже другий сервісний центр МВС нового зразка на території Волинської області. Ми раді, що в результаті реформування маємо позитивні відгуки від населення. Якість і доступність послуг-пріорітети Стратегії розвитку системи МВС до 2010 року. Відповідно до цього ми не зупинятимемося на досягнутому та рухатимемось далі», – зазначив начальник Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області Олександр Малашко.

Сервісний центр МВС у Нововолинську запрацював офіційно ще 29 серпня. На сьогоднішній день було надано 716 послуг з видачі посвідчень водія, реєстрації транспортних засобів та інші.

Центр обладнаний електронною чергою, сучасною інформаційною системою та планшетом для оцінки якості обслуговування. Працює банківська установа безпосередньо в приміщені центру. Тут і дитячий куточок для найменших відвідувачів і зона буккросингу. На території функціонує зарядна станція для електромобілів. На дворі для відвідувачів встановлені лави із сонячними батареями та виходами для підзарядки телефонів.

Центр МВС є показовим приміщенням доступності та відкритості для усіх категорій населення, зазначив заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук.

« Ми бачимо наскільки швидко і якісно можна отримати послуги. Насьогодні такі поняття як доступність, комфорт і прозорість відображені у роботі центру»

Міський голова Віктор Сапожніков висловив своє задоволення з приводу того, що такий центр відкрито саме у Нововолинську, адже це насамперед зручності для людей.

«Створення нового сервісного центру у Нововолинську не може не радувати, він на декілька порядків краще технічно оснащений і відкритий для людей.»

Разом з цим, сьогодні, Сервісний центр МВС Нововолинська, став першим на Волині, де розпочалася всеукраїнська акція «Згадай заглушку – обери життя» Вона має на меті нагадати про необхідність їздити пристебнутими. Адже згідно результатів дослідження проведеного навесні 2017 року ременями безпеки в Україні користуються лише 15% водіїв.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here