Волинські рятувальники здобули ІІ місце на Чемпіонаті світу

0
435

Волинські рятувальники здобули срібні нагороди в складі збірної команди України на Чемпіонаті світу з пожежно-прикладного спорту, що проходив в середині вересня у Словакії. Завдяки високому рівню професійної підготовки одразу троє волинян захищали честь нашої держави на найвищому рівні: Олександр Андрійчук – заслужений майстер спорту, майор служби цивільного захисту, начальник спортивного комплексу Управління ДСНС у Волинській області, Вадим Лучинський – майстер спорту, старший лейтенант служби цивільного захисту, начальник варти 20-го державного пожежно-рятувального поста, Роман Божук – майстер спорту, лейтенант служби цивільного захисту, начальник варти 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС області.

Волиняни відмінно виступили в особистому заліку та допомогли команді здобути високі місця в окремих командних видах. Зокрема, здобули 3-є місце в підйомі по штурмовій драбині, подоланні 100-метрової смуги з перешкодами та у бойовому розгортанні. Вадим Лучинський виконав норматив майстра спорту міжнародного класу!

Представником української команди на цьому Чемпіонаті світу керівництво ДСНС України призначило начальника Управління ДСНС України у Волинській області генерал-майора служби цивільного захисту Володимира Грушовінчука.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here