Павлівська ОТГ долучилась до «Всесвітнього дня прибирання»

0
627

Мешканці Павлівської громади долучилися до акції «Всесвітній день прибирання».

Старші, юні та зовсім маленькі павлівчани стали до прибирання своєї громади, доводячи тим самим, як кожен може робити внесок у поліпшення глобальної екологічної ситуації, – інформують на офіційному сайті громади.

На території Волинської області до участі в акції Всесвітній день прибирання долучилися національний природний парк “Прип’ять-Стохід”, Смідинська, Вишнівська, Павлівська, Самарівська громади.

Довідково: Організатор акції в Україні – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it, Ukraine» (Лец ду іт Юкрейн) спільно з міжнародним рухом Let’s Do It! World, координатор на території Волинської області громадська організація “Розвиток Волині” за підтримки: Міністерства молоді та спорту України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства інфраструктури України, Українського державного центру позашкільної освіти, Державного комітету телебачення та радіомовлення України.

Партнерами акції «Всесвітній день прибирання» стали: національний партнер – корпорація «Біосфера»; логістичний партнер – національна служба доставки «Ін Тайм». Спонсором чистоти виступає торгова марка «Фрекен БОК», на Волині -акцію підтримує магазин будівельних матеріалів “Епіцентр”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here