Нововолинськ може поборотися за перемогу у « Smart місто 2018»

0
1520

Асоціація міст України запрошує громади взяти участь у конкурсі «SMART МІСТО 2018». Переможців нагородять під час Kyiv Smart City Forum 2018, який пройде у Києві цьогоріч 31 жовтня.

Як повідомляє ВолиньOnline, найкращі міські проекти, громадські та державні ініціативи міста-лідерів із впровадження інноваційних рішень в інфраструктуру відзначать у п’яти номінаціях:

– найкраще інноваційне місто – за найефективніше використання технологій для трансформації міського простору;

– найкраща транспортна модель міста – за найвищі стандарти у розвитку транспортної інфраструктури;

– найкомфортніше місто для життя – за найвищі стандарти проживання та рівень задоволеності населення;

– місто стартапів – за підтримку у втіленні інноваційних проектів та технологічних рішень із метою вдосконалення міського простору;

– екологічне та енергоефективне місто – за використання розумних технологій та захисту міської екосистеми.

АМУ запрошує громади взяти участь у Конкурсі «SMART МІСТО 2018»: продемонструвати втілені інноваційні проекти та позмагатися за звання найкращих у своїх номінаціях.

Для участі у Конкурсі необхідно до 20 вересня 2018-го заповнити заявку на сайті forum.kyivsmartcity.com/awards, у якій вказати про успішні проекти вашого міста, що реалізовані у період з листопада 2017 до вересня 2018 року.

Експертне журі проаналізує всі конкурсні заявки та визначить найуспішніші проекти за напрямками, а переможців нагородять під час офіційного відкриття Kyiv Smart City Forum 31 жовтня.

Нагадаємо, що Kyiv Smart City Forum 2018 – одна з головних подій Східної Європи, присвячена популяризації впровадження інноваційних рішень у містах. Його мета – привернути увагу до використання смарт-сіті технологій для розбудови міської інфраструктури, а також познайомити громадськість із кращими світовими практиками та реальними кейсами.

Програма форуму складається з шести секцій та виступів у форматі short talks із такої тематики: Smart City, Smart Mobility, Smart Building, електронна демократія та блокчейн-технології, креативна економіка й освіта, екологія та енергоефективність.

АМУ надає інформаційну підтримку Kyiv Smart City Forum 2018, а більше інформації шукайте на сайті Форуму (http://forum.kyivsmartcity.com/).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here