У Нововолинську відкрився оновлений сервісний центр МВС

1
6016

29 серпня офіційно відкрив свої двері для клієнтів сервісний центр МВС у Нововолинську. Послугами центру нового формату уже встигли скористатися близько 20 нововолинців, мешканців сусідніх районів і навіть областей, до прикладу, Львівщини.

 

Послуги з реєстрації авто, видачі та зміни посвідчення водія, довідок про несудимість відтепер можна отримати у новому та сучасному сервісному центрі.

За словами речниці регіонального сервісного центру МВС у Волинській області Анастасії Онищук, повний перелік послуг є на сайті сервісного центру у відкритому доступі для усіх громадян.

Сервісний центр МВС нового формату обладнаний електронною чергою, сучасною інформаційною системою та планшетом для оцінки якості обслуговування. Працює термінал оплати послуг на місці, передбачений дитячий куточок для найменших відвідувачів та зона буккросингу.

Надворі для відвідувачів встановили лави із сонячними батареями та виходами для підзарядки гаджетів.

Офіційне відкриття сервісного центру планують вже у вересні.

1 коментар

  1. […] 29 серпня офіційно відкрив свої двері для клієнтів сервісний центр МВС у Нововолинську. Послугами центру нового формату уже встигли скористатися близько 20 нововолинців, мешканців сусідніх районів і навіть областей, до прикладу, Львівщини, – повідомляє Нововолинськ.com.ua. […]

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here