Волиняни хотіли відправити до Європи контрабанду цигарок на 800 тисяч гривень

0
526

Співробітники податкової міліції ДФС Волині спільно з працівниками Львівського прикордонного загону Держприкордонслужби запобігли спробі незаконного переміщення через кордон в країни Євросоюзу великої партії тютюнових виробів без марок акцизного податку України.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на прес-службу ДФС.

У рамках проведення операцій “Акциз-2018”, “Рубіж-2018” і розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.204 КК України в районі села Старий Порицьк Іваничівського району була виявлена спроба незаконного транспортування з метою подальшого незаконного переміщення до Європи великої партії сигарет білоруського виробництва без марок акцизного податку України.

За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено і передано на відповідальне зберігання 20 тис. 720 пачок сигарет різних марок виробництва Білорусі без марок акцизного податку України орієнтовною вартістю 800 тис. грн, а також 3 автомобілі, які використовувалися для незаконного транспортування тютюнових виробів в місця перекидання, орієнтовною вартістю 500 тис. грн.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here