Відтепер довідки за місцем вимоги у Нововолинську можна отримати в Єдиному розрахунковому центрі

0
2260

Усі довідки за місцем вимоги у Нововолинську відтепер можна отримати в Єдиному розрахунковому центрі у кабінеті 322 на Бульварі Шевченка 7.

Якщо раніше, щоб отримати довідку за місцем вимоги, наприклад, про склад сім’ї, необхідно було обійти кілька інстанцій, то тепер можна прийти лише в Єдиний розрахунковий центр. Це дозволить зекономити свій час. Щоправда, довідка буде платною і вартуватиме 12 гривень.

Перелік послуг та цін на платні послуги ЖКО міськради, що будуть надаватися Єдиним розрахунковим центром затвердили сьогодні, 16 серпня, під час чергового засідання виконавчого комітету міської ради.

Так, довідка за місцем вимоги коштуватиме 12 гривень, інформація про власників (квартиронаймачів) ініціативним групам при створенні ОСББ – 12 гривень, а комісійна винагорода за прийом платежів за житлово-комунальні послуги складатиме 4 гривні. Платною стане і база даних про нарахування та заборгованість по оплаті житлово-комунальних послуг відділенням банків та Укрпошти. Доступ до неї становитиме півтори тисячі гривень. Якщо ж ви загубили рахунок по оплаті житлово-комунальних послуг, то його можна отримати повторно за 4 гривні.

Заступник генерального директора ЖКО Ірина Павлович зауважила, що Єдині розрахункові центри в інших містах за надання послуг вже давно беруть кошти.

«Незабаром Єдиний розрахунковий центр виокремиться зі структури ЖКО і йому потрібно буде самостійно заробляти на утримання і належне функціонування. До того ж, за отримані кошти ми зможемо покращити якість послуг, які будуть надаватись розрахунковим центром», – запевнила Ірина Павлович.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here