На вулицях міста шахтарів відновлюють “зебри”

0
957

У Нововолинську «кипить» підготовка до святкування трьох важливих дат – Дня міста, Дня Незалежності України та Дня шахтаря.

Зараз тривають роботи з відновлення на вулицях міста пішохідних переходів. Зокрема, наноситься горизонтальна дорожня розмітка, яка стерлася після зими.

За словами директора виробничого управління комунального господарства ЖКО Артема Жигалюка, Львівська фірма, яка виграла тендер через Prozorro, роботи почала із тих вулиць, на яких найбільший пішохідний потік. Нині завершують розмітку центральних вулиць міста.

«Дорожня розмітка є невід’ємною частиною організації дорожнього руху. Вона вкрай важлива як для водіїв, так і для пішоходів, щоб убезпечитися від аварійної ситуації. У нашому місті майже всі розмітки після зими стерлися, але затяжні дощі не дозволяли нанести їх раніше. Адже необхідно кілька днів тепла, щоб висохла краска. Зараз випогодилось, то вирішили скористатись цим і нарешті оновити розмітки. Із міського бюджету на це було виділено понад 600 тисяч гривень. 90% робіт фірма-підрядник виконує вночі, аби не заважав автомобільний рух і підсохла фарба», – зазначив Артем Жигалюк.

Він запевнив, що якщо знову не задощить, то усі роботи з нанесення дорожньої розмітки на вулицях міста завершать до кінця тижня.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here