Життя за власним сценарієм

0
568

17 липня в рамках діяльності Центру розвитку підприємництва Нововолинської міської філії відбувся черговий захист бізнес-планів безробітних громадян, які пройшли курси цільового призначення «підприємець-початківець» та мають бажання започаткувати власну справу й реалізовувати себе як підприємці, – йдеться на сторінці Нововолинської міської філії Волинського обласного центру зайнятості.

Безробітні презентували свої бізнес плани на засіданні комісії з питань надання одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації безробітними підприємницької діяльності та згодом розпочнуть власну справу за напрямками: надання юридичних послуг, відкриття майстерні із ремонту електротехніки, вирощування та продаж саджанців плодових дерев.

У січні – червні 2018 року в рамках діяльності Центру розвитку підприємництва проведено 29 профорієнтаційних заходів з орієнтації на підприємництво в яких взяли участь 291 безробітний та 67 зайнятих осіб.
Власний бізнес за сприянням служби зайнятості з початку року започаткували 8 пошукачів роботи, серед яких є учасник АТО, внутрішньо переміщена особа та особа з інвалідністю. Сертифікат онлайн-курсів «Prometheus» отримали 4 пошукачі роботи. Серед тем бізнес планів можна виділити такі: надання стоматологічних послуг, виготовлення та реалізація столярних виробів, продаж побутової техніки, надання тренінгових послуг.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here