Повідомили, у якому стані зараз Роман Гальчик

0
1363

Онкохворий Роман Гальчик після надскладної операції у Луцьку продовжує боротьбу зі страшною хворобою.

«Рома не жаліється на головні болі, блювоти не було, апетит шалений, і взагалі, дитина сповнена сил і життєвої енергії, сильна духом», – повідомляє мама хлопчика на сторінці у Facebook – пише Перший.

Нагадаємо, 3-річний хлопчик з Нововолинська бореться зі злоякісною пухлиною головного мозку. Лікування у турецький клініці не принесло бажаних результатів, пухлина залишилася і з”явилися три новоутворення в різних місцях голови. Турецькі лікарі підтвердили діагноз українських лікарів: 4-та стадія раку.

Нещодавно після першого блоку хіміотерапії онкохворого волинянина Романа Гальчика лікарі відпустили додому. Вже на Волині стан онкохворого раптово погіршився. Відтак, у Луцьку лікарі змушені були прооперувати Ромчика.

Як повідомила мама Світлана, 9 липня Ромочку возили до лікарні, щоб зняти шви та забрати виписки.

«Трішки по операції, в нас змішані відчуття, і самі не розуміємо все до кінця. Памятаєте, писала я, що ми звернулись до лікарні з тяжким, навіть критичним станом сина. Нам зробити МРТ, де побачили величезні утворення, які тисли йому на голову. Було вирішено зробити пунктування, і після операції лікарі віддали на лабораторне дослідження рідину, що дістали.

Так ось, вчора отримали заключення про вміст рідини, і там, за даними лабораторії, ракових клітин не виявлено, тому це не пухлина, це кіста. І це значно розширює наші можливості по лікуванню», – повідомила жінка.

Тому сім’я продовжує боротьбу за життя свого синочка.

«На сьогодні Рома не жаліється на головні болі, блювоти не було, апетит шалений, і взагалі, дитина сповнена сил і життєвої енергії, сильна духом», – додає Світлана.

Наразі вона із сином у Львові проходять дослідження МРТ, щоб побачити стан Ромчика після операції.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here