Нововолинцям роз’яснили переваги легальної зайнятості

0
778

З метою підвищення обізнаності безробітних щодо переваг легальної зайнятості та застереження від проявів шахрайства при працевлаштуванні, у Нововолинській міській філії Волинського обласного центру зайнятості провели інформаційний семінар на тему: «Легальна зайнятість». Про це йдеться на офіційній сторінці відомства у Фейсбуці.

До участі у заході також запросили начальника Нововолинського бюро правової допомоги Володимир-Волинського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Вікторію Скриннік.

Фахівець з профорієнтації Нововолинської міської філії Волинського обласного центру зайнятості інформувала про переваги легальної зайнятості, ризики нелегальної тіньової зайнятості, види шахрайства при працевлаштуванні в Україні та за кордоном.

Вікторія Скриннік розповіла про бюро правової допомоги. Вона наголосила на умовах надання безоплатних юридичних консультацій, навела приклади роботи центру. Окрім того, ознайомила з чинним законодавством про працю, шляхами реалізації права на працю, гарантіями працівників.

Учасники семінару мали можливість задати питання, що їх турбували, та отримати кваліфіковані відповіді.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here