«Літня регата» у нововолинській книгозбірні

0
819

Літні канікули надають дітям безліч вільного часу для відпочинку і розвитку. Літо – час ігор, розваг, свободи у виборі занять, поповнення витрачених сил, відновлення здоров’я. Літо з бібліотекою – це найкраща можливість для дітей поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати нові світи та цікаво провести вільний час.

Аби нововолинські школярі могли корисно й пізнавально провести своє дозвілля у Нововолинській міській бібліотеці для дітей організували проект «Літня регата». У його рамках дітлахів заохочують до читання та захоплюючих пригод. Про це йдеться на офіційній сторінці книгозбірні.

Зокрема, на бібліотпікнік «Веселися, грай та книжечки читай» зібралися дітлахи разом з бібліотекарем Ларисою Криловою у затишному дворику біля бібліотеки.

У веселій, ігровій формі діти разом з бібліотекарем читали один одному, розгадували загадки, а ще за допомогою книг виконували вправи для покращення осанки.

На рівні з читанням діти полюбляють перегляд сультфільмів. Читачі нашої бібліотеки не є винятком, адже в кого з них не має улюбленого мультфільму? Тож юні читачі мали змогу подивитися їх у Нововолинській міській бібліотеці для дітей.

Більшу перевагу було віддано мультфільмам, де головними персонажами є тварини, які заворожили юних користувачів вже з перших хвилин перегляду.

Перед початком мультфільмів для дітей працівники бібліотеки провели вікторину «Що ти знаєш про тварин?», а також згадували добрих, злих, хитрих та лінивих казкових героїв.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here