У Нововолинську в ТзОВ «Кроноспан УА» перевірять дотримання норм і вимог екологічної безпеки

0
2753

Підприємство ТзОВ «Кроноспан УА», яке розташоване на території Нововолинська, має усі необхідні дозволи на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, – пояснив його технічний директор технічний директор підприємства Бартломей Козьол. Однак, аби бути більш безпечним для довкілля, завод розпочав будівництво очисних споруд. Щоправда, поки воно на стадії підготовчих робіт. Зокрема, тривають усі необхідні дослідження і погодження. Про це під час чергового робочого засідання тимчасової депутатської комісії міської ради розповів технічний директор підприємства Бартломей Козьол.

«Зараз усі відходи з нашого підприємства зливаються у відстійник і накопичуються в межах нашої ділянки. Також облаштовані усі необхідні фільтри для очистки газопилового потоку», – запевнив Бартломей Козьол.

Голова тимчасової депутатської комісії міської ради Віктор Марчак зауважив, що комісія реагує на усі запити місцевих мешканців.

«Ми будемо обслідувати повністю всі підприємства міста, щоб знати, що, де і як робиться і хто, що викидає», – наголосив він.

Члени комісії, в яку входять депутати міськради і профільні спеціалісти, вирішили з робочим візитом завітати і на підприємство ТзОВ «Кроноспан УА», аби детальніше обстежити його територію і ознайомитись із технологічними особливостями його роботи, заодно й перевірять дотримання норм і вимог екологічної безпеки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here