Початок опалювального сезону залежить від боржників

0
506

     Заступник міського голови Володимир Рожелюк, керівники підприємств «Нововолинськтеплокомуненерго» та «Нововолинськводоканал» Анатолій Гаврилюк та Володимир Озімчук взяли участь у селекторній нараді щодо підготовки до нового опалювального сезону 2018-2019 рр., яка проходила під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка. Він наголосив на ролі органів місцевого самоврядування у цьому питанні. Повідомляє відділ з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв”язків з громадськістю міськвиконкому.

     «Початок і проходження опалювального сезону – абсолютно планова робота, яка здійснюється не за один день чи тиждень. Вона має бути системною та скоординованою. Для того, щоб увійти в опалювальний сезон потрібна комунікація та злагодженість всіх органів, підприємств та служб, а також чітке розуміння своєї зони відповідальності», – зазначив Геннадій Зубко.

     Він повідомив, що на підготовку до опалювального сезону органами місцевого самоврядування закладено 11 млрд грн.

За словами Володимира Рожелюка, сьогодні населення Нововолинська заборгувало за послуги теплопостачання більше 13 млн грн, а за послуги водопостачання – 3 млн грн. Заступник міського голови просить мешканців міста протягом літніх місяців розрахуватися із боргами, аби вчасно увійти в новий опалювальний сезон.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here