Яна Власюк з Нововолинська отримала титул друга віце-місіс США

0
1409

Дівчина з Нововолинська Яна Власюк в рамках конкурсу Mrs. Globe отримала титул друга віце-місіс США та місіс Чорне море. Про це красуня повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

Я отримала титул друга віце місіс Сша Земна Куля і Місіс Black Sea і буду представляти Україну(Регіон Чорне Море )в Китаї і боротись за міжнародний титул місіс Земна Куля – в найпрестижнішому конкурсі світу для місіс-проти 80 країн“, – похвалилась дівчина у своєму дописі на Фейсбук.

Конкурс краси тривав три дні. У суботу, 16-го червня, відбувся фінал дійства.

Також на своїй сторінці у Facebook Яна Власюк опубликовала свої враження з першого дня конкурсу:

О 10 ранку була реєстрація, далі нас познайомили з Mrs Globe стафом. О першій годині був спільний обід. З 2-ї до 5-ї в нас проводились репетиції фіналу. Одночасно з конкурсом Mrs USA Globe проводиться конкурс MRS Globe Classic для жінок за 50, який проводять всього останні 4 роки. Тому ми мали можливість познайомитись з переможцями різних країн по титулу Classic. Після репетицій нам дали 2 години на себе, щоб підготуватись до вечірнього івенту, тема якого була Goddess party. Вечірка була проведена для ближчого знайомства з усіма, ми мали можливість розповісти про себе і зустрітись з переможцями Mrs Globe 2018 і 2017, Татьяною Лавринович з Литви і Світланою Кузнєцовою з Білорусії. Також Laura Slifer, переможиця Mrs Globe Classic минулого року, з Америки, яка являється нашим координатором”, – написала Яна.

Нагадаємо, раніше Яна Власюк стала переможницею конкурсу “Місіс Пенсильванія” у США. Згодом дівчина вирішила спробувати свої сили у конкурсі “Місіс США”, який розпочався 13-го червня.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here