Пухлини збільшилися удвічі. Онкохворий Рома Гальчик продовжує боротьбу за життя.

0
1368

Маленький хлопчик Роман Гальчик із Нововолинська вже 8 місяців бореться із невтішним діагнозом: злоякісна пухлина головного мозку. Перенесені дві операції та три курси хіміотерапії, а потім лікування в турецький клініці не дали результату. На жаль, пухлина залишилися і з’явилися три нових в різних місцях голови. Зараз сім’я потребує допомоги на продовження лікування своєї кровинки.

За словами мами онкохворого хлопчика Світлани Гальчик, родина продовжує боротися із важкою недугою і докладає максимум зусиль аби врятувати свого синочка.

Підтримаймо їх молитвою і не забуваймо про посильну фінансову допомогу.

Дитині зробили УЗД внутрішніх органів, патологічних змін не виявили“, – написала Світлана Гальчик у ФБ спільноті «Рома Гальчик – боротьба за життя».

Далі було МРТ, страшне, болюче, але мусимо контролювати. Всі наші пухлини, метастази в голові виросли в два !!!! рази, уявіть, вони вже майже по всій голові“, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, трирічний Роман Гальчик повернувся із лікування в турецький клініці. 20 квітня мама хлопчика повідомила, що на жаль, пухлина залишилися і з’явилися три нових в різних місцях голови. Турецькі лікарі підтвердили діагноз українських лікарів – у нього 4 стадія раку. Згодом німецькі та іспанські лікарі відмовилися лікувати онкохворого хлопчика.

Ми пропили суху (таблетовану) хімію, чекаємо на падіння аналізів. Пили під наглядом лікарів області, дуже хороші лікарі і люди, лояльно до нас віднеслись і навіть в суботу не відмовили“, – пише мама.

Світлана Гальчик зазначила, що хлопчик наразі вдома, проте готуються до чергового курсу таблетованої хімії.

Однак лікування дороговартісне і самостійно зібрати такі кошти сім’ї Гальчиків важко, тому просить усіх небайдужих допомогти хлопчику подолати пухлину.

Допомогу на лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку: 5168757319064871 Юрій Гальчик (тато хлопчика).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here