Під Волновахою волинська делегація вшанувала пам`ять розстріляних бійців 51-ї бригади

0
859

Волиняни на Донеччині вшанували полеглих у травні 2014-го під Волновахою воїнів 51-ї ОМБр, розстріляних у січні 2015-го цивільних та загиблого капітана УСБУ у Волинській області Віктора Мандзика. Про це йдеться на сторінці у facebook Разом збудуємо Храм.

На місці загибелі бійців 51-ої бригади під містом Волноваха відбулася заупокійна панахида і мітинг-реквієм, на якій були присутні представники з Волині. Волинська делегація, яка прибула на місце розстрілу наших хлопців, вшанувала пам`ять героїв разом з родинами загиблих, поклавши до пам`ятного знаку вінки та квіти.

Нагадаємо, що чотири роки тому на Донеччині, між населеними пунктами Ольгінка та Благодатне, 22 травня 2014 року вороги розстріляли колону Володимир-Волинської 51-ї ОМБр ЗС України. Того трагічного дня загинули 16 воїнів. Ще двоє померли від отриманих травм у госпіталі.

Окрім того, присутні побували на місці розстрілу з «Градів» у січні 2015-го автобуса з мирними мешканцями.

До слова, завтра, 22 травня, відбудеться Божественна літургія з нагоди освячення Храму Святого Миколая у Волновасі, що зведений на честь пошанування усіх захисників України й у пам’ять про полеглих, які спільно будували громади міст Луцька та Волновахи, Волині та Донеччини.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here