У Нововолинську розпочали ямковий ремонт

0
1283

У Нововолинську стартував сезон дорожніх робіт. Напередодні розпочали ямковий ремонт вулиць Нововолинська. Як повідомив заступник міського голови Володимир Рожелюк, латати ями та вибоїни поки взялися на трьох вулицях: Миру, Мічуріна та Бандери. Наразі ділянки, які мають асфальтувати, повирізали, після чого закладатимуть свіжий асфальт. Крім ямкового ремонту, також будуть проводити грейдерування доріг, де немає твердого покриття. По тому візьмуться до латання внутрішньоквартальних проїздів, зазначив Володимир Рожелюк.

Із травня мають розпочати також капітальний ремонт доріг міста. Нагадаємо, цьогоріч у планах 18 вулиць. 14 мільйонів гривень за співфінансування обласного дорожнього фонду та міського бюджету у відсотковому відношенні 50/50% – це кошти, які підуть лише на капітальний ремонт. Роботи будуть виконувати луцькі підприємства – “Унідор” та “ДПМК”. Оскільки класти асфальт не можна, коли покриття автошляхів ще холодне, то потрібно зачекати стабільної температури, аби не зусилля й гроші не витрачати марно.

Також Володимир Рожелюк нагадав жителям Нововолинська про те, що 20 квітня День Довкілля, та закликав містян ще раз звернути увагу на свої обійстя та долучитися до прибирання.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here