Із правопорушниками, котрі стали на шлях виправлення, проводили роз’яснювальну роботу

0
636

Нещодавно проведена спільна робота Нововолинської міської філії Волинського обласного центру зайнятості, Нововолинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Іваничівського міськрайонного відділу пробації з особами із числа молоді до 35 років, які перебувають на обліку в Іваничівському МРВ з питань пробації, – інформує служба зайнятості міста.

Марина Михайловська, фахівець із соціальної роботи з суб’єктами пробації, поінформувала підоблікових осіб про відповідальність за ухилення від встановлених судом обов’язків та умов відбування іспитового строку, наголосила на недопущенні вчинення нових адміністративних правопорушень та злочинів.

Фахівець із соціальної роботи ЦСССДМ Анжела Качан ознайомила з ризиками нелегального працевлаштування за кордоном та на теренах України. Ознайомила молодь з основними правилами, яких необхідно дотримуватись при працевлаштуванні, щоб не потрапити у ситуацію торгівлі людьми.

У рамках заходу провідний фахівець з профорієнтації Оксана Самолюк, інформувала щодо послуг служби зайнятості, стану ринку праці регіону, переваг легального працевлаштування.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here