Керівництво м’ясокомбінату спростувало чутки

3
1719

Днями мережею поширилося відео нововолинця Михайла Семенюка, відзняте поблизу асфальтного заводу, на якому видно стихійне сміттєзвалище відходів виробництва та нечистот. Новина миттєво розлетілась інформаційними виданнями й не аби як обурила місцевих мешканців, адже питання екології у Нововолинську й без того досить болюче.

На хвилі загострення ситуації з неприємним запахом у місті через діяльність «Пана Курчака» звинувачення, закономірно, спрямували на адресу підприємства. Однак, сьогодні інтернет-видання «Радар», яке, власне, й було першоджерелом інформації, оприлюднило офіційне спростування.

Лист із відповідною вимогою надіслав директор ТзОВ «Нововолинський м’ясокомбінат», що входить до агропромислової групи «Пан Курчак», Руслан Остропольський.

Зокрема, повідомляється, що хоча в процесі виробництва на підприємстві утворюються тверді побутові відходи, однак м’ясокомбінат має укладені договори з ВУКГ на вивезення їх на полігон ТПВ.

Разом із тим, у зв’язку з відсутністю відповідного транспорту, Нововолинський м’ясокомбінат замовляє послуги з перевезення відходів у ПП «МП «Сантехмонтаж». Проте, в порушення договірних зобов’язань, «Сантехмонтаж» перевіз нечистоти не до місця їх захоронення, а на територію власного підприємства.

На сьогодні сміття звідти вивезене. Однак, фірмі-перевізнику світить адмінвідповідальність.

3 КОМЕНТАРІ

  1. Яке спростування?.. РАДАР виклав інформацію коректно, що спростовувати? Знаки запитання?

  2. А скільки ще неправдивої інформації на тому радарі! Але ж ніхто не спростує, бо там коменти пропускають тільки ті, які пише сама камишникова, вона ж Валік-Фея-Оля-Варта порядку і т. п. дурнуваті назвиська

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here