На нараді у міського голови обговорили організацію та проведення прийдешніх свят

0
835

Міський голова Віктор Сапожніков провів нараду щодо відзначення у місті Стрітення та вшанування подвигу учасників Революції Гідності.

У засіданні взяли участь перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський, керівники структурних підрозділів виконкому, представники духовенства, поліції, військкомату та громадських організацій міста.

На нараді обговорили організаційні моменти, зокрема, щодо святкування Стрітення Господнього. Масові заходи під назвою «Прокинься земле, заспівай веснянку» проходитимуть у міському парку культури та відпочинку у неділю, 18 лютого, і розпочнуться о 14.00 год. У програмі свята: розіграш цінних подарунків, конкурси, спортивні змагання (армреслінг, перетягування каната), виступи фольклорних гуртів (м. Нововолинськ, смт. Турійськ, с. Лішня), спалення Морени. Працюватиме виїзна торгівля.

Віктор Сапожніков наголосив, що захід повинен пройти на належному рівні з дотриманням усіх заходів безпеки. А також додав, що напередодні Великого посту нововолинці матимуть гарну нагоду добре повеселитись.

Щодо вшанування подвигу учасників Революції Гідності, то під час обговорення було вирішено, що мітинг-реквієм пройде біля фотостели Героям Небесної Сотні. Відповідно, духовенство відправить панахиду за полеглими Героями, відбудеться громадське віче. Окрім того, від учасників заходу буде покладено квіти до пам’ятних знаків: фотостели Героям Небесної Сотні, меморіальної стели загиблим учасникам Революції Гідності та АТО, пам’ятника Т. Г. Шевченку, Символічної могили борцям за волю України.

З метою належного вшанування пам’яті полеглих Героїв та на знак подяки живим учасникам доленосних подій 2013-2014 року, закликаємо всіх жителів та гостей Нововолинська долучитися до заходів, які відбудуться у вівторок, 20 лютого, о 15.00 год. біля фотостели Героям Небесної Сотні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here