Інвестори розглядають квартири в новобудовах як альтернативу банківським вкладам – аналітика

0
434

Інвестори розглядають квартири в новобудовах як альтернативу банківським вкладам - аналітика

Інвестори, як і раніше, розглядають квартири в новобудовах для вкладення вільних коштів як альтернативу вкладами у валюту, банківські депозити, цінні папери, дорогоцінні метали тощо. Про це йдеться в аналітичному матеріалі UBR, повідомляє УНН.

Більшість найцікавіших квартир в будинках економ і комфорт класу розкуповується ще на самому початку будівництва, і з введенням будинку в експлуатацію невикуплених квартир не залишається. Наприклад, 1-2-кімнатні недорогі квартири з оздобленням в одному зі столичних комплексів розкупили за пару днів після старту продажів, про який забудовник повідомив за день до цього.

“На момент початку продажів вартість квадрата найнижча, важливе значення має надійність забудовника, місце розташування ЖК і ліквідність цих квартир. Акції забудовник проводить вже потім, після підвищення вартості квадратного метра і певної кількості непроданих квартир”, – зауважив голова правління Київського відділення Асоціації фахівців з нерухомості України (АФНУ) Владислав Кулішенко.

Як повідомляв УНН, за оцінками представників галузі житлового будівництва, інвестори стають все більш вимогливими до класу житла, енергоефективності, облаштування житлового комплексу. Також, за словами голови правління – президента “Київміськбуду” Ігоря Кушніра, інвестор став обережнішим і все частіше звертає увагу на репутацію забудовника, його історію.

Наприклад, в “Київміськбуд”, який з успіхом зводить різні об’єкти вже більше 60 років, за новою квартирою приходять діти і внуки тих, хто вже живе в будинках, побудованих холдингом.

Джерело: УНН

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here