“Різдвяний янгол” – у міському музеї виставка робіт учнів Нововолинської дитячої школи мистецтв

0
1130

«Різдвяний ангел» – днями відбулося відкриття виставки робіт учнів художнього відділу Нововолинської школи мистецтв, приуроченої до новорічних та різдвяних свят, інформують журналісти СТН.


Виставку вихованців Нововолинської дитячої школи мистецтв напередодні Різдвяних свят організовують у міському історичному музеї уже кілька років поспіль. Та хоча експозиція традиційна – авторам робіт завжди є чим подивувати, – каже художник-реставратор музею Ірина Ромашко.

 Викладачі школи Мистецтв – Алла Навроцька, Олена Киця  та Лідія Стрижачук  разом зі своїми вихованцями представили роботи у різних техніках, виконані з цікавих незвичайних матеріалів.

Найкращі роботи своїх вихованців відзначила адміністрація Нововолинської дитячої школи мистецтв. Директор закладу Юрій Савраюк відзначив, що гордий з того, що школа має таких учнів,  і таких викладачів.

Авторів робіт нагороджували також благодійники та меценати, аби заохотити талановитих дітей не покидати справи і творити й надалі. Виставка в міському історичному музеї  триватиме близько 2-х місяців, тож оглянути колекцію різдвяних янголів запрошують усіх нововолинців.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here