Вона щоранку робила цей напій: результат вразив усіх

0
654
Американка шукала спосіб природно поліпшити самопочуття і зовнішній вигляд, і досягла успіху в цьому

Мешканка Сполучених Штатів Крістал Девіс шукала спосіб, як максимально легко і просто поліпшити стан здоров’я зокрема і якість життя в цілому. Дівчина вирішила щодня натщесерце випивати всім відому “формулу краси” – воду з лимонним соком і медом та продовжувала робити те протягом року. Результат, треба сказати, приголомшливий.



“Я декілька років тому купувала лимонні і медові напої в аптеках, коли у мене був грип. Звичайно, вони мені дуже допомогли, але я повинна визнати, що трохи скептично ставилася до цього рішення. Однак зовсім інше – пити справжній лимонний сік. Це набагато краще і здоровіше, аніж мікстура, яку ви купуєте в аптеках”, – розповідає Крістал, – “Повернувшись до теми, я вирішила пити теплу воду з лимоном і медом 12 місяців щоранку натщесерце. Мені було цікаво, чи може цей напій робити чудеса в моєму тілі, як стверджували всі.

І тепер я можу сказати, що я дуже щаслива. У мене не було застуди та грипу цілий рік. Крім того, у мене не було шлункового грипу або будь-якої іншої хвороби, хоча мені іноді здавалося, що я щось зловлю, але цього не сталося. Насправді, я була так вражена дією цього напою, що почала брати його всюди зі мною, навіть коли я десь подорожувала.

Окрім того, я стала прокидатися бадьорою і не потребувала ранкової кави. У мене більше енергії, і я відчуваю себе щасливою вранці, чого не було. Раніше мені потрібна була година після пробудження, аби налаштуватися на робочий продуктивний день.



Я зазвичай використовую половину свіжого лимона і чайну ложку натурального меду в класичній чашці (200 мл). Щоб його приготувати необхідно, по-перше, підігріти очищену воду, щоб мед міг розчинятися.

Тепер вилийте лимонний сік і випийте цей напій відразу після пробудження. Зверніть увагу, що іноді лимонний сік може бути більш-менш кислим, тому, якщо лимон занадто кислий, не соромтеся додавати трохи додаткового меду в цей напій, щоб поліпшити смак.

Крім того, якщо половина лимона занадто багато для вас, то на початку ви можете використовувати чверть лимона, поки не звикнете”.

Вищенаведеного напій – це знахідка для тих, хто хоче поліпшити травлення, запобігти десяткам інфекційних захворювань, покращити стан шкіри, нігтів і волосся.

Я рік пила воду з медом і лимоном вранці. Що з цього вийшло?


  “Знай.ua”

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here