Перевиконали бюджет – отримали додаткові кошти

0
669

IMG 3867

Сьогоднішня позачергова сесія міської ради розпочалася з приємного моменту. 7 грудня працівники органів місцевого самоврядування відзначають своє професійне  свято. На початку засідання міський голова Віктор Сапожніков привітав депутата багатьох скликань міської ради, генерального директора житлово-комунального господарства Олену Чайку з днем народження, яке вона відсвяткувала цими днями. Також  з нагоди  професійного свята керівник міста подякував депутатам  за працю, спрямовану на захист інтересів громади нашого міста. Він висловив впевненість, що тільки спільними зусиллями усіх учасників місцевого самоврядування Нововолинськ стане більш розвинутим економічно і комфортним для проживання.

Привітав посадовців зі святом помічник народного депутата України Ігоря Гузя Андрій Бокоч. Він вручив подяки нардепа депутату міської ради Роману Чорному та заступнику міського голови Олександру Громику.

На пленарному засіданні розглянули 11 питань. Начальник фінансового управління Галина Бурочук повідомила, що за 9 місяців 2017 року міський бюджет виконано  майже на 106 відсотків, що додатково склало більше 5 млн. грн.

IMG 3862

IMG 3870

IMG 3868

Більшість  питань, які розглянули на сесії, стосувалися внесення змін до галузевих програм та до міському бюджету на 2017 рік.

З метою забезпечення стабільного розвитку міста, уникнення суттєвих ризиків для бюджету міста, недопущення зниження рівня фінансового забезпечення з виконання повноважень, наданих місцевому самоврядуванню, міська рада вирішила направити Звернення Нововолинської міської ради до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо вдосконалення бюджетного законодавства у 2018 році.

novovolynsk-rada.gov.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here