Київстар запустив вигідний тариф для Волині: безлімітні хвилини й інтернет, дзвінки за кордон

0
1226

Київстар запустив вигідний тариф для Волині: безлімітні хвилини й інтернет, дзвінки за кордон*

Компанія Київстар запустила новий тарифний план для абонентів у Волинській і Закарпатській області. У ньому – безлімітний 3G, необмежене спілкування в мережі та можливість дзвінків за кордон.

Тарифний план має назву «Z-тариф» і доступний з 21 листопада. Його розробили для абонентів, які багато спілкуються не тільки в мережі Київстар, але й часто телефонують на номери інших мереж, за кордон та потребують необмеженого інтернету, повідомили у компанії Київстар.

«Z-тариф» буде доступним для понад 1 мільйона існуючих та потенційних абонентів. Зокрема, це мешканці Ківерцівського та Луцького районів Волинської області.

За 45 грн на місяць абонент отримує набір послуг:

1. Дзвінки в мережі та мобільний інтернет – без обмежень.

2. Усі переваги швидкісного 3G інтернету – доступ до соціальних мереж, месенджерів, музики та відео без обмежень.

3. Пакет із 100 хвилин на місяць для дзвінків на інші мережі України, а також в Польщу, Італію та Росію.

4. Перший місяць користування тарифним планом – без абонентної плати.

Зазначимо, що в стартових пакетах цього тарифного плану встановлено SIM-картки нового зразка, які можуть використовуватись для послуг зв’язку 4G/LTE.

Отже, в майбутньому, при запуску в регіоні цієї технології, абонентам не потрібно буде міняти SIM-картки, щоб отримувати переваги інтернету за використанням нової технології.

У компанії Київстар інформують, що у їхній мережі стабільно зростає трафік мобільної передачі даних. Так, за результатами 3 кв 2017 року, споживання мобільного інтернету збільшилось на 108% (порівняно до 3 кв 2016 року).

“Щоб задовольнити потреби абонентів та давати їм ще більше можливостей для користування якісними послугами мобільного зв’язку, компанія запроваджує нові тарифи. Детальну інформацію про умови нових тарифних планів можна знайти на офіційному сайті компанії www.kyivstar.ua” – йдеться у повідоменні компанії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here