Школярі з Маріуполя завітали до Нововолинська

0
454

На запрошення дирекції Нововолинского НВК «Спеціалізована школа №1-колегіум» сьогодні, 17 жовтня 2017 року, до Нововолинська завітала  група  школярів 7-10 класів навчально-виховного комплексу №28 м. Маріуполя разом зі своїм директором Оленою Сарахман та заступником Ольгою Пройдаковою. Співпраця  започаткована у рамках проекту «Майбутнє разом».

-Знайомство відбулося спочатку через інтернет-зв”язок. Листування та обмін фотографіями стали результатом спільної зустрічі у Нововолинську, – пригадує директор Нововолинського НВК Сергій Мороз.

У школі № 1-колегіумі гостей з Маріуполя зустрічали хлібом-сіллю і гарячими оплесками.

Цього ж дня у них відбулася зустріч із першим заступником міського голови, секретарем ради Андрієм Сторонським,

– Сподіваюся, що спілкування однолітків Маріуполя та Нововолинська сприятиме  їх зближенню, – зазначив Андрій Миронович. Він висловив сподівання, що гості з приємністю проведуть час, обміняються досвідом, ознайомляться з  місцевістю Західної України.

-Своїм візитом ми підтверджуємо, що Україна – єдина і нероздільна, Захід і Схід – разом, – підкреслила директор  маріупольської школи – колегіуму Олена Сарахман.

Школярі з Маріуполя не приховували своїх емоцій, дякували за зворушливо – теплий прийом, вони  впевнені, що знайдуть тут добрих друзів.

IMG 3719 copy

Тринадцятеро дітей зі сходу житимуть у родинах своїх нововолинських однолітків. Для них підготували цікаву програму перебування. Протягом тижня заплановані екскурсії до Луцька та  Львова, прогулянки нашим містом, участь у різноманітних заходах.

Відділ з питань внутрішньої політики,

взаємодії із ЗМІ та зв”язків з громадськістю

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here