“Лабораторія Касперського” запустила безкоштовний антивірус

0
449

технології

“Лабораторія Касперського” офіційно запустила безкоштовний антивірус Kaspersky Free, який незабаром стане доступним у всіх країнах світу. Про це повідомив у вівторокдиректор компанії Євген Касперський, передає УНН з посиланням на ТАСС.

Як заявив Євген Касперський, продукт буде поширюватися по світу поступово: в першій хвилі запуску виявляться США, Канада, велика частина Азіатсько-Тихоокеанського регіону і Казахстан. Планується, що до кінця року антивірус буде доступний у всіх країнах.Компанія вже протестувала безкоштовну версію в Білорусії, Данії, Китаї, Норвегії, Росії, Фінляндії, Швеції та Україні. Новий продукт надає тільки базовий функціонал для “захисту першої необхідності” і не конкурує з платними версіями, в яких є додаткові функції.”Лабораторія Касперського” працювала над цим продуктом 18 місяців, його випуск приурочений до 20-річчя компанії.

Нагадаємо, банківська вірусна програма BankBot піддала зараженню смартфони на Android, в десятках країн, в тому числі в Туреччині, Україні та Росії.

Джерело: УНН

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here