ВОЛИНЯНИ СПРЯМУВАЛИ МАЙЖЕ 80 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ НА АРМІЮ

0
236

Упродовж січня-травня 2017 року на Волині сплатили 79 мільйонів гривень військового збору.

Про це інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

Із легальних доходів волинян до держбюджету спрямовано на чверть більшу суму військового збору проти аналогічного періоду торік.

“Із підвищенням стандартів оплати праці бюджети отримують не лише суттєво більші суми ПДФО, а й військового збору. А це означає, що кожен волинянин, який легально працює, щомісяця фінансово підтримує українську армію. Тож прошу громадян не погоджуватися на зарплату в “конверті”, оскільки тіньові виплати означають несплату податків, зокрема на утримання війська”, – зазначає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Фахівці ДФС вживають комплекс заходів для максимальної детінізації ринку праці.

“Саме відповідальна позиція працедавців, котрі зобов’язані офіційно оформлювати трудові стосунки з найманими працівниками, – один з вирішальних чинників для своєчасного надходження коштів до бюджетів усіх рівнів”, – підсумувала Світлана Савчук.

Нагадаємо: сплата військового збору обов’язкова у тому випадку, якщо виникає податкове зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб. Цей момент повинні врахувати працедавці та інші податкові агенти, яких закон зобов’язує нарахувати і сплачувати ці податкові платежі, пише Конкурент

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here