У Нововолинську вшанували пам’ять жертв війни в Україні

0
222

DSCN0184

22 червня у нашій державі оголошено Днем Скорботи та вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Пам’яттю і серцем ми повертаємося до цієї дати, коли страшне слово «війна» увірвалася в кожну українську домівку, зачепивши чорним крилом долю чи не кожної родини.

Заходи у Нововолинську розпочалися із покладання квітів до меморіальної стели  загиблих під час Революції Гідності та у зоні АТО Героїв. Вклонитися  пам’яті захисників Батьківщини прийшли представники міської влади, Нововолинського об’єднаного районного військового комісаріату, ветерани. Як підкреслив офіцер Збройних Сил України, працівник Нововолинського військкомату Олександр Батюк, символічним є те, що цього дня ми складаємо шану і нашим сучасним Героям, які також, як і воїни Другої світової війни, стали на захист рідної землі. А нині, об’єднавши зусилля, знову боронимо  кордони рідної держави, усвідомлюючи високу ціну  миру та свободи.

DSCN0192

 

DSCN0187

Потому покладання квітів відбулося до  пам’ятних знаків воїнам другого укріпрайону та «Воїну-визволителю – слава!».

Передавати пам’ять  із покоління в покоління, не даючи померкнути славі тих героїчних подій, закликали начальник відділу з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю міськвиконкому  Світлана Груй та голова міської організації ветеранів війни та праці Леонід Дудар.

DSCN0202

DSCN0201

Цього дня ветерани здійснили поїздку на прикордонну заставу у с. Морозовичі Іваничівського району.

http://novovolynsk-rada.gov.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here