Танцювальний колектив “Флекс” влаштував прощальний концерт для випускників

0
1888

Яскраве свято музики й танцю подарували нововолинцям цими вихідними учасники одного із кращих колективів міського палацу культури – «Флекс» під керівництвом Олени Галичук. Таким чином колектив вирішив привітати своїх цьогорічних випускників, інформують журналісти СТН.

У колективі «Флекс» міського палацу культури під керівництвом хореографа Олени Галичук танцювальному мистецтву навчається три групи: молодша, середня і старша. Усім їм полюбилися і напружені тренування, і спільний колективний відпочинок, і строга, проте завжди привітна подруга-порадниця, наставник юних танцівників Олена Галичук. Цьогоріч для випускників «Флексу», дітей, котрі виховувалися у колективі цілих 12 років,  організували масштабне дійство – святковий концерт.

Із цією подією флексівців та їхніх батьків привітала заступник начальника управління культури Олеся Сословська. Вона подякувала колективу за те, що той завжди стає неодмінною окрасою будь-якого міського дійства, гідно представляє також місто на різноманітних танцювальних конкурсах.

Слова вдячності керівнику Олені Галичук звучали також із уст самих випускників «Флексу» та їхніх батьків. Дарували багато квітів і теплих побажань, також своїй наставниці юнаки й дівчата зі словами «королева у нас одна» вручили діадему.

Про своє життя у колективі розповіла й сама керівник «Флексу». Батькам подякувала за талановитих дітей.

Олена Галичук розповіла, що без їхнього колективу не обходиться жодне міське свято. Не лише свій репертуар демонструють «флексівці» на різних концертах і конкурсах, а й допомагають вокалістам із танцювальним оформленням номерів та місцевим театралам у постановках.

Насамкінець кожного із випускників «Флексу» нагородили подяками й іменними футболками. А солодко завершили свято батьки, які підготували для юних танцівників святковий торт.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here