У Благодатному провели дитяче шоу талантів

0
1127

«Зірковий старт» – феєричне дитяче шоу, присвячене Дню матері, відбулося цими вихідними у будинку культури селища Благодатного. Милі, чарівні, наївні, сміливі, безпосередні, талановиті дошкільнята й школярі дивували й розважали глядачів, – розповідають журналісти СТН.

Шоу «Зірковий статр» – це найкращий подарунок до Дня матері, – каже ведуча й організатор заходу Галина Максименкова. «Зірковий старт» – це не конкурс, а просто знайомство селищан із кращими, активними, розумними й веселими дітьми. Подивитися на виступи харизматичних малюків зібрався повен зал глядачів: батьки, дідусі й бабусі, друзі, знайомі.

Один за одним на сцену підіймаються восьмеро учасників. Усі вони вихованці старших груп дитячого садочка «Вишиванка» та першокласники загальноосвітньої школи №8 селища Благодатного. Спершу – розмова із ведучою заходу. Маленькі артисти відповідають на цікаві питання, подекуди зовсім не дитячі, розповідають про свою родину, друзів і мрії.

Удома діти разом зі своїми рідними готували відео-візитівки, у яких розповіли глядачам про свою родину, друзів, цікаві захоплення, будні і свята. Так глядачі ближче познайомилися із кожним учасником.

По тому діти  демонстрували свої художні номери, артистично і кумедно читали вірші, співали пісні, танцювали і веселились, раділи разом зі своїми вихователями та рідними, яких ловили поглядом у залі. З допомогою дорослих своїх наставників підготувались гідно, відповідально і впевнено. Усе це простежувалось у кожному виступі малечі. Усі просто зачаровували своїми виступами, одягом, красивими і чарівними оченятами.

Насамкінець кожному з учасників вручили подарунки. На адресу маленьких артистів ще довго лунали вітання і слова подяки, а вони, як справжні красуні – принцеси та лицарі-принци, блиском очей і радісними усмішками підтверджували, що розуміють прекрасне, люблять батьків та свою Батьківщину.

Діти – це наше щастя, наше майбутнє, наш спокій, наша радість і гордість.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here