ІІІ-й етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2017» відбувся у Нововолинську

0
856

У Нововолинській міській бібліотеці для дітей відбувся ІІІ-й етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2017» . Книголюби демострували свої читацькі щоденники та розповідали про улюблені прочитані книги іншим учасникам дійства, інформують журналісти СТН.

Учасниками заходу були учні 6-7 – х класів шкіл міста. Перед початком конкурсу юні читачі представляли членам журі свої читацькі щоденники, які містили записи про 7-8 прочитаних книжок, що не входили до шкільної програми з української чи зарубіжної літератури. Члени журі оцінювали юних читців за 12 бальною шкалою.

Кожен учасник розповідав про книжку зі свого списку, яка йому найбільше сподобалась. Переможці третього етапу Всеукраїнського конкурсу  отримують звання «Суперчитач міста».

Завідувач міської біблотеки для дітей Валентина Ярмолюк розповідає, що маленькі нововолинці кожного року на фестивалі дитячого читання «Книгоманія» повертаються додому з призовими місцями.

За підсумками балів переможцями ІІІ – го етапу  Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія -2017» стали: учениця 6Б класу Анастасія Борисюк ЗОШ№6 та  учень 7А класу Роман Максимів ЗОШ№6.

Переможці четвертого етапу конкурсу отримають звання «Суперчитач області» і стануть учасниками фестивалю дитячого читання «Книгоманія», який проводитиметься у Львові 1-3 червня 2017 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here