Як оминути шкідливі звички

0
362

З метою профілактики негативних проявів у підлітковому середовищі 19 жовтня в рамках проведення тижня правових знань у професійно-технічному училищі №11 службою у справах дітей спільно із дільничними офіцерами поліції та лікарями Нововолинської центральної міської лікарні  проведена зустріч із учнями закладу, девели мову про згубний вплив тютюну та алкоголю на організм підлітків, порушували проблему поведінки у громадських місцях в позаурочний час.

З учнями проведені профілактичні бесіди з метою попередження пияцтва та тютюнопаління серед неповнолітніх, а також недопущення вчинення ними кримінальних та адміністративних правопорушень.

Одночасно з дітьми, що схильні до бродяжництва, які систематично залишають місце свого проживання та здійснюють пропуски занять без поважних причин, проведено відповідну профілактичну роботу з метою недопущення негативних проявів поведінки, пропусків занять без поважних причин, залишення постійного місця проживання.

Основною метою спілкування з дітьми є застереження їх від скоєння необдуманих протиправних вчинків через власну необізнаність та безпечність.

novovolynsk-rada.gov.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here