У Нововолинську проінспектували роботу міського ринку

0
727

Відповідно до розпорядження міського голови у Нововолинську створена комісія з детінізації та легалізації заробітної плати, яку очолює заступник міського голови Олександр Громик. 22 вересня представники управління праці та соціального захисту населення, пенсійного управління,  міського центру зайнятості, податкової інспекції та міського відділу поліції, які входять до складу комісії, вдруге  за останні два тижні вирушили на міський ринок.

Члени комісії просили представити продавців необхідну документацію для здійснення підприємницької діяльності, проводили роз’яснювальну роботу, відповідали  на запитання підприємців.

комісія

 

-Жодних протоколів чи стягнень, штрафних санкцій не було, лише усні попередження, – зазначив Олександр Громик.- Результатом має бути одне – чесне ведення бізнесу для всіх. Після першого обстеження, а це було трохи більше тижня тому, в податковій інспекції зареєструвалося десяток нових підприємців. Але не потрібно зупинятися, а працювати на випередження. Не треба також забувати про те, що запрацювала Державна інспекція з праці, інспектори якої уповноважені не тільки перевіряти, але й накладати штрафні санкції.

Як наголосив заступник міського голови, комісія й надалі продовжуватиме свою роботу не тільки на ринку, але й по магазинах міста.

novovolynsk-rada.gov.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here