Закордонні відрядження Прем’єра В.Гройсмана обійшлися Україні у 132 тис. грн

0
316

Закордонні відрядження Прем'єра В.Гройсмана обійшлися Україні у 132 тис. грн

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, перебуваючи на посаді, здійснив три робочі візити, на які держава витратила 132 тис. 766,94 гривень. Про це УНН у відповідь на інформаційний запит повідомили у департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Кабінету міністрів України.

“Витрати на вказані відрядження Прем’єр-міністра України В.Гройсмана склали 132 766,94 гривень”, – йдеться у повідомленні.

У департаменті зазначили, що Володимир Гройсман за час перебування на посаді Прем’єр-міністра України здійснив три робочі поїздки, а саме до США, Німеччини та Бельгії.

“На запрошення віце-президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена 14-17 червня 2016 року Прем’єр-міністр України В.Гройсман відвідав з робочим візитом Сполучені Штати Америки. На запрошення федерального канцлера Німеччини Ангели Меркель 27-28 червня 2016 року Прем’єр-міністр України В.Гройсман відвідав з робочим візитом Федеративну Республіку Німеччина. З метою проведення переговорів під керівництвом ЄС 19-20 липня 2016 року Прем’єр-міністр України В.Гройсман відвідав з робочим візитом Королівство Бельгія”, – зазначили у відомстві.

 

Джерело: УНН

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here