У Нововолинську вчилися працювати у системі PROZORRO

0
449

У Нововолинській міській раді представників комунальних установ, підприємств та організацій, а також структурних підрозділів виконавчого комітету навчають тонкощам роботи в системі ProZorro . Перший семінар-навчання відбувся під керівництвом директора Волинського представництва «Держзакупівлі он-лайн», – інформує СТН.

Як ефективно користуватися системою  ProZorro  та практично працювати з електронними майданчиками – про це учасникам навчань розповів Василь Самолюк.

 Із 1 серпня усі комунальні підприємства, установи та організації Нововолинська здійснюватимуть закупівлі прозоро і відкрито: лише через електронну систему ProZorro.  На сесії міськради затвердили порядок, що застосовується для допорогових закупівель товарів, робіт і послуг, за умови, що вартість предмета закупівлі дорівнює або перевищує 10 тисяч гривень, для комунальних підприємств ця цифра становить 50 тисяч.

Деякі місцеві установи уже мають досвід роботи в системі. Вдосконалити знання закону та розглянути практичні випадки на семінар прийшли чотири десятки представників комунальних підприємств та структурних підрозділів виконавчого комітету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here