Порошенко розповів, коли українцям чекати підвищення соціальних стандартів

0
491

Рівень життя в Україні покращиться, так як для цього є значні резерви. Однак, підвищення соціальних стандартів очікується лише після значного економічного зростання, запевнив президент України Петро Порошенко на на засіданні Національної ради реформ, присвяченому обговоренню плану пріоритетних кроків Кабміну на 2016 рік.

Новину передає «Преса України».

Підвищення соціальних стандартів в Україні піде за економічним зростанням, впевнений Порошенко.

«Президент також підкреслив, що не менш важлива складова завдань, які стоять перед усією українською владою, Урядом, – є забезпечення економічного зростання, як економічної бази для покращення соціальних стандартів. В свою чергу, Радник Президента, співголова Групи стратегічних радників з підтримки реформ в Уряді Лєшек Бальцерович висловив переконання, що рівень життя громадян в Україні міг би бути значно вищим, ніж є зараз, оскільки для цього «є значні резерви», – йдеться на сайті президента.

Раніше повідомлялось, що Міжнародний валютний фонд прогнозує зростання ВВП України на 1,5% в 2016 році і на 2,5% в 2017 році.

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings прогнозує, що в 2016 році економіка України повернеться до зростання.

Нагадаємо, напередодні прем’єр-міністр Володимир Гройсман назва план дій, який сприятиме покращенню життя в Україні. Серед основних напрямків опинилися протидія корупції, ефективність держуправління та державних послуг. Окрім того, пріоритетними стануть зміна судової системи та зміцнення економіки України.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here