У ДТП у Нововолинську постраждала 2-річна дитина

0
620

Учора, 28 квітня, в обідню пору, на автодорозі в місті Нововолинськ «Renault Kangoo» на швидкості врізався у «Fiat Dukato». Троє волинян, в тому числі одна дитина, отримали тілесні ушкодження. За кермом «Renault» перебував 19-річний мешканець Володимир-Волинського району. Виконуючи маневр обгону, водій допустив зіткнення із автомобілем «Fiat Dukato», під керуванням 47-річного місцевого жителя.

Внаслідок автопригоди троє пасажирів «Renault» отримали тілесні ушкодження. Серед них 2-річний хлопчик. Медики діагностували у нього струс головного мозку, забій лобної діялнки голови і носа, осаднення обличчя, струс головного мозку під питанням. Після огляду медиків та надання першої допомоги постраждалі від госпіталізації відмовилися.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці зясовують усі обставини події.

Нагадаємо, що у вівторок, 26 квітня, на залізничному переїзді у райцентрі Рожище під колеса електропотяга сполученням «Здолбунів – Ковель» потрапив пішохід. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

Сектор комунікації ГУНП

у Волинській області

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here