У Нововолинську затримали чоловіка з наркотиками

0
538

Паперовий згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору виявили у 27-річного місцевого жителя. Про це йдеться на сайті УМВС у Волинській області. 19 жовтня приблизно о 02:20 на вулиці в Нововолинську працівники патрульної служби зупинили підозрілого чоловіка. Правоохоронці провели особистий огляд особи, а відтак виявили у його кишені куртки паперовий згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору вагою 0,5 грама.

Попередньо встановлено: вилученою речовиною є бупренорфін. Вилучене направлено для проведення експертизи в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області.

Слідчим відділенням нововолинського міськвідділу внутрішніх справ відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до трьох років позбавленням волі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here