Людство отримало шанс зупинити глобальне потепління – вчені

0
620

Шведські науковці дійшли висновку, що мешканці Землі отримали серйозний шанс для того, щоб врятувати планету від глобального потепління. І виявилось, що для цього необхідно просто стежити за порядком на планеті.

Новину повідомляє «Преса України».

Науковці із Стокгольмського університету (Stockholm University) заявили, що актуальну проблему людства – глобальне потепління можна вирішити у дуже простий спосіб. Людям достатньо стежити за забрудненням навколишнього середовища. Адже інформація про те, що потепління на планеті на пряму пов’язано з хімічними відходами ні для кого не секрет.

Фахівці зазначили, що за останні роки людству вдалось зробити серйозні відкриття та почати розвивати екологічно чисті технології. Відомо, що ур азі, якщо продовжувати працювати у напрямі видобутку сонячної або вітрової енергії і не забувати про переробку сміття, то людям вдасться позбутись від катастрофи та залишити своїм дітям шанс жити на чистій планеті.

Нагадуємо, що науковці вважали, що в період з 1998 по 2013-й рік зміна клімати на нашій планеті повинна була сповільнитись. Але нові дослідженні довели, що насправді уповільнення не відбулось.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here