Незабаром стане відомо, хто очолить волинських шахтарів

0
516

Найближчим часом буде вирішено, хто очолить ДП «Волиньвугілля». Про це стало відомо сьогодні, 25 травня, під час оперативної наради в голови Волинської ОДА.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик розповів присутнім чиновникам про результати нещодавньої поїздки до Києва. За його словами, у Києві відбулись робочі зустрічі у Міністерстві фінансів та Міністерстві енергетики та вугільної промисловості щодо долі ДП «Волиньвугілля» та продовження будівництва шахти №10.

Зокрема, очільник Волині зазначив, що вже сьогодні-завтра буде озвучено всі кадрові рішення профільного Міністра щодо керівництва ДП «Волиньвугілля».

Також посадовець зауважив, що наразі потрібно напрацювати програму, «пов’язану з реструктуризацією керівництва держпідприємства», проводити активну роботу по продовженню діяльності важливої для Волині галузі, – пише Слово Волині.

«Пасивність може призвести до того, що ми втратимо галузь або втратимо контроль над нею. Бажаючих порулить нашими шахтарями з інших областей є дуже багато. Потрібно залишити галузь ефективною і керувати нею», – додав Володимир Гунчик.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here