Кабмін прийняв рішення щодо шахти №10 «Нововолинська»

0
634

Столичні чиновники таки ухвалили рішення продовжити фінансування будівництва шахті №10 «Нововолинська». Відповідну постанову видав Кабмін.

Про це йшлося під час оперативної відеоселекторної наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 30-го березня, – пишуть Волинські новини

«Кабмін прийняв постанову щодо відкриття титулу шахти №10 «Нововолинська». Так, вони продовжили фінансування, передбачивши на це 200 мільйонів гривень», – доповів Гунчик.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на початку лютого підписали меморандум про врегулювання проблемних питань вугільної галузі. Це спільний документ Кабінету міністрів Арсенія Яценюка та робочої групи, до складу якої ввійшли представники декількох центральних органів влади, низка народних депутатів, активісти шахтарських профспілок. У меморандумі йшлося про внесення змін до бюджету, зокрема, один із ключових пунктів меморандуму – виділення 200 мільйонів гривень на добудову 10-ої шахти у Нововолинську.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here