Стали відомі нові подробиці падіння літака на Волині

2
694

Мешканці села Промінь Луцького району Волинської області, де впав літак, стверджують, що Ан-2 уже не вперше піднімався з імпровізованої злітної смуги, влаштованої посеред поля.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.12:00.

У повітрі пілот намагався розвернути машину, а коли почав втрачати висоту, спробував будь-що посадити літак. У цей момент і сталася катастрофа.

Слід зазначити, що місцеві жителі не постраждали, але пілот загинув. Його тіло й досі лежить під уламками. Нині правоохоронці і рятувальники з’ясовують усі деталі аварії.

При цьому падаючи, літак пошкодив кілька обійсть: в одному подвір’ї знесена частина даху, на іншому – потрощені дерева та паркан. Жінкам і дітям постраждалих родин знадобилася медична допомога.

Майже вщент згорілий літак і досі лежить посеред сільської вулиці. Місцеві слідчі очікують приїзду експертів Національного бюро розслідувань та львівського відділку транспортної міліції.

Офіційних коментарів наразі немає. За словами очевидців, завантажений цигарками літак міг заходити на посадку, однак не дотягнув до аеродрому кілька кілометрів і впав посеред села.

Нагадаємо, два роки тому за схожих обставин на Волині розбився літак, завантажений контрафактним товаром. Тоді загинуло двоє людей.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here