Комунальникам подякували за сумлінну працю

0
1190

Сьогодні у залі засідань міської ради зібралися представники комунальної сфери міста. Напередодні професійного свята їх прийшли привітати міський голова Віктор Сапожніков, його перший заступник , секретар ради Володимир Рожелюк, працівники відділу будівництва, комунального господарства та газифікації міськвиконкому, керівники житлово-комунального об’єднання та комунальних підприємств міста.

-Немає іншої галузі, яка була б так тісно пов’язана із забезпеченням комфортного життя людей, життєдіяльністю підприємств і установ, лікарень, шкіл, дитячих садочків, – сказав, звертаючись до присутніх, Володимир Рожелюк, який опікає комунальну галузь міста. – Робота кожного з вас – від звичайного робітника до керівника – є надзвичайно важливою. Адже своєю нелегкою працею ви стараєтеся, щоб наш побут був налагодженим і комфортним. Від неї залежить благополуччя кожного будинку, добробут кожної родини, гарний настрій, а інколи, і наше здоров’я.

Мовою цифр та фактів він розповів про добрі справи, які були зроблені житлово-комунальними підприємствами у минулому році. Зокрема, Володимир Рожелюк зазначив, що торік на капітальний ремонт житлового фонду з міського бюджету виділено 960 тис. грн. Кошти в сумі майже 570 тис. грн. освоєні на ремонт покрівель загальною площею 6,7 тис. м. кв. в 19 житлових будинках. За кошти міського бюджету в сумі 88 тис. грн. освітлені три вулиці: Шухевича, Хмельницького та Зелена.

З міського бюджету направлено 405 тис. грн. на капітальний ремонт внутрішньоквартальних доріг і проїздів загальною площею 1,995 тис м. кв.

189 тис. грн. скеровано на капітальні ремонти внутрішньобудинкових водопровідних мереж в 12-ти житлових будинках. За кошти підприємства «Нововолинськводоканал» в сумі 108 тис. грн. проведена заміна насосних агрегатів на трьох свердловинах Північного та Південного водозаборів.

За кошти міського бюджету в сумі 900 тис. грн. проведена реконструкція теплової мережі котельні 26 кварталу (нова) по вул. Грушевського. Замінені аварійні ділянки теплових мереж протяжністю 1139 п. м , з них 1017 п. м. на попередньо ізольовані, а також зроблена ревізія та часткова заміна запірної арматури в теплових камерах .

У 2014 році на капітальний ремонт будівель комунальної власності направлено майже 159 тис. грн.

Як підкреслив Володимир Рожелюк, зроблено чимало корисних справ для блага мешканців Нововолинська. Попереду – новий відповідальний етап задля розвитку нашого рідного міста.

Щиру вдячність за сумлінну працю висловив комунальникам міський голова Віктор Сапожніков. Великій групі працівників цієї галузі він оголосив подяки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here