Юні нововолинці – чемпіони!

0
1044

Нещодавно у м. Столін (республіка Білорусь) проходив X ювілейний міжнародний турнір з міні – футболу серед юнаків, присвячений пам”яті М.А.Ободовського.

Сім команд з Білорусі та три з України виборювали почесне право стати володарем головного кубку змагань.Нашу область у цьому турнірі представляв колектив Нововолинського ДЮСШ №3 ФСТ «Україна» (тренер В.Г.Соколовський, директор Т.Й.Пузанкова).

В результаті жеребкування команди були поділені на дві підгрупи.На першому етапі змагань наша команда у стартовій грі поступилась одноліткам з м.Барановичі – 2:6. Зробивши правильні висновки після поразки, нововолинці у наступних матчах переграли м.Кіровськ – 5:3, м.Ізяслав – 3:1 та м.Пінськ – 6:0.

Дуже важким був півфінальний поєдинок з господарями турніру. Нічия -1:1 і переможець визначився по серіїї пенальті. 5:4! Ми у фіналі!

У заключному матчі змагань наші земляки вже вдруге зустрілись з потужною командою м.Барановичі. Гра проходила на великих швидкостях. Численна кількість вболівальників підтримувала футболістів обох колективів. Програючи по ходу зустрічі спочатку з рахунком – 0:3, а потім – 3:4, нововолинці продемонстрували характер. За 14 секунд до закінчення гри, після тайм-аута наші хлопці, виконавши вказівки тренерів, зуміли зрівняти рахунок. І знову пенальті! Високу майстерність показали юні нововолинці.4:2! Нововолинськ – чемпіон! Третє місце у турнірі посіла команда м.Століна.

На офіційному закритті змагань наші спортсмени були нагороджені головним кубком та медалями за перше місце. Компетентною комісією визначились кращі гравці турніру. Дуже приємно, що серед номінантів були три наші земляки. Приз кращого бомбардира отримав Юхно Арсен. Кращим нападником

змагань визнано Мудрика Владислава, а наш капітан Ремезовський Юрій виявився першим у номінації «Кращий воротар».

Керівник ЦФЗН «Спорт для всіх» В.І.Бортнічук

novovolynsk-rada.gov.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here