Пробна версія Windows 10 з’явиться на початку 2015

0
811

Microsoft планує представити попередню версію Windows 10 на заході в січні 2015 року. Про це повідомляє The Verge з посиланням на джерела, знайомі із ситуацією.

Хоча Microsoft буде брати участь у виставці CES в Лас-Вегасі, анонс попередньої користувальницької версії Windows 10 відбудеться на окремому заході в кінці січня, відзначило джерело. Раніше Microsoft обіцяла на початку 2015 розповісти про нові функції операційної системи.

Вперше представники Microsoft згадали про Windows 10 на незначній заході в Сан-Франциско. За словами джерела, наступного разу компанія має намір проінформувати про нову ОС докладніше.

Microsoft планує обговорити безліч нововведень в користувача частини Windows. Наприклад, новий сенсорний інтерфейс Continuum. Також редмондская корпорація може уточнити плани з розвитку смартфонів, планшетів і віджетів на ігровій консолі Xbox.

Windows 10 створюється з розрахунком на підтримку різних типів пристроїв, включаючи ПК, планшети, смартфони і Xbox One. Ресурс The Verge очікує, що Microsoft повідомить перші деталі про нову систему до кінця року.

http://pinu.com.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here