Відбулася презентація 2-го випуску поетичного альманаху «Мамина криниця»

0
1200

Уже більше 20 років живить джерельною водою духовності і людяності, додає снаги залюбленим у слово і мистецтво літературно – мистецька вітальня «Мамина криниця», яка діє при центральній міській бібліотеці.

Днями в рамках розширеного засідання вітальні презентували 2-ий випуск альманаху «Мамина криниця», котрий нещодавно побачив світ у ТЗоВ «Бізнес Інтернет Центр».

До книги увійшли віршовані рядки 16 авторів, місцевих поетів, а також твори нашої землячки Валентини Чайковської, котра проживає в Ізраїлі. Багато з них мають у своєму творчому доробку видані збірки поезій, дитячі книги. Своїм словом вони несуть людям прекрасне. Їхня поезія присвячена почуттям любові, материнства, дружбі, красі природи, синівської любові до рідної землі. Наші поети порушують чимало питань, які хвилюють сучасників, не оминають в своїй поезії актуальних подій, розмірковують над місцем поета в суспільстві, над сумними реаліями життя.

Присутні в залі мали чудову нагоду поспілкуватися з творчими людьми міста. Нікого не лишили байдужим поезії, що звучали у виконанні авторів, а також культорганізатора і режисера міського Палацу культури Одени Марків, студентів НЕМКу, старшокласників НВК «Нововолинської спеціалізованої школи №1 – колегіуму». Звучали пісні на вірші авторів альманаху Світлани Жури та Свілани Бусел – Костюк.

Присутні мали можливість ознайомитись з викладкою літератури «Жива криничка поезії», де представлені твори місцевих поетів.

За матеріалами Нововолинської ЦБС

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here