З 17 по19 листопада у Нововолинську пройдуть Дні сталої енергії

0
1293

Уже вдруге у м. Нововолинську з метою пропаганди серед громадськості міста напрямів діяльності у сфері енергоефективності, підвищення раціонального використання енергоносіїв з 17 по 19 листопада пройде Тиждень сталої енергії. Реалізація заходів відбувається у рамках проекту „Модель розбудови потенціалу України і Грузії для їх участі в Угоді мерів – взірцеве рішення для Східного Партнерства та країн Центральної Азії”.

17 листопада о 14.00 год. у ЗОШ №2 (вестибюль) відбудеться урочисте відкриття Днів Сталої Енергії та презентація індивідуального теплового пункту. У конференц-залі пройде круглий стіл на тему «Актуальний стан та перспективи впровадження заходів з підвищення енергоефективності будівель у м. Нововолинськ» для представників місцевої влади, бюджетних установ, підприємств ЖКГ, ОСББ, неурядових організацій, ЕМУ. Цього дня у ДЮЦі працюватиме виставка дитячої художньої творчості на тему енергозбереження.

17 листопада о 16.00 год. у виставковому залі ДЮЦ (ІІ поверх) відбудеться відкриття виставки енергоефективного обладнання та обладнання, що працює на відновній енергії. Виставка триватиме упродовж трьох днів з 14.00 до 18.00 год.

18 листопада о 16 год.20 хв. перед входом в ДЮЦ відбудеться демонстрація гібридного автомобіля МВС, о 16.год.30 хв. в актовому залі ДЮЦ пройде брей-риг за участю школярів та студентів навчальних закладів.

19 листопада на спортмайданчику ЗОШ№6 о 11 00 год. розпочнеться турнір з футболу ENERGYCUP серед аматорських команд. О 16 00 год. на майдані Незалежності відбудеться флешмоб, нагородження, підведення підсумків та урочисте закриття Тижня Сталої енегії.

http://novovolynsk-rada.gov.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here