Нововолинська ОДПІ попереджає

0
825

До Нововолинської ОДПІ продовжують надходити заяви та повідомлення від платників податків м.Нововолинська про вчинення шахрайських дій невідомими особами .

Схема шахрайства полягає в тому, що невідомі особи телефонують з різних номерів мобільних телефонів ( один з них – 0953728886) до керівників суб’єктів господарської діяльності з вимогою надати матеріальну допомогу в розмірі від 4 тисяч гривень на картковий рахунок Приватбанку № 4149625801492677 на ім’я – Бучко Вікторії Миколаївни за непроведення перевірок фінансової діяльності суб’єкта господарювання, інших неправомірних дій.

Вказані факти підривають авторитет Державної фіскальної служби та знижують рівень довіри до працівників Нововолинської ОДПІ з боку платників податків. Тому у разі отримання інформації про вчинення протиправних дій зі сторони невстановлених шахраїв, які називають себе працівниками органів податкової служби або діють від їх імені, просимо повідомляти про такі випадки міськвідділ внутрішніх справ м.Нововолинська за телефоном: 102 чи підрозділ внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Волинській області за телефоном: (0332) 77-71-71, (адреса м.Луцьк, Київський майдан, 4.). Або звертатись до Нововолинської ОДПІ за телефоном у м.Нововолинську (03344) 30440.

Нововолинська ОДПІ ГУ Міндоходів у Волинській області

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here